+31 573250887 info@jumboparasols.eu

Jumboparasols Lochem

Levert verschillende maten horecaparasols,
zweefparasols & tuinparasols van Poggesi.

Jumboparasols Lochem

Levert verschillende maten horecaparasols,
zweefparasols & tuinparasols van Poggesi.

Poggesi

Sinds 8 november 2010 zijn wij voor Nederland en België importeur van het Italiaanse merk Poggesi. Poggesi heeft in haar collectie vrijhangende en standaard parasols in verschillende maten rond, rechthoekig en vierkant voor zowel de zakelijke markt, bijvoorbeeld de horeca als de particuliere markt. De vrijhangende parasol is verkrijgbaar in het type:

ONE

De One is een parasol met de mast aan de zijkant, aan de korte of lange kant of in de hoek afhankelijk van de maat. De One heeft een opdraaimechanisme. Is verkrijgbaar in diverse maten van 250 x 250 tot 400 x 350 en een aantal ronde maten. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

King

De King is een parasol met de mast aan de zijkant, aan de korte kant of lange kant of in de hoek. De King heeft een opdraaimechanisme. Kan afhankelijk van de mastpositie, kantelen, omhoog en omlaag en 360 graden draaien. Is verkrijgbaar in diverse maten van 400 x 400 tot 400 x 500, 400 en 500 rond. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

Jok

De oerstevige Jok is een parasol met een dubbel optrekmechanisme en een gegarandeerde tafelvrijheid. Is verkrijgbaar in diverse maten van 350 rond tot 450 x 450 vierkant. De mast van de Jok is 60mm. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

Magnum Lux

De robuuste Magnum Lux is parasol met opdraaimechanisme. Deze heeft extra verstevigde baleinen, een mast van 100mm. Is verkrijgbaar in de grotere maten van 500 x 500 tot 800 x 600 en rond tot 9 meter. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

Dehor

De Dehor is het kleine zusje van de Magnum Lux. Heeft een opdraaimechanisme. De mast is 85 mm. Is verkrijgbaar in de maten van 350 x350 tot 600 x 500 en in diverse ronde maten. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

De standaard collectie van Poggesi bestaat uit 26 kleuren markiezenstof waarbij gekozen kan worden voor een afwijkende bieskleur.

 • Stoffen zijn waterdicht en kleurecht
 • Er kan gekozen worden uit 10 mast- en baleinkleuren
 • De parasols zijn in hoogte te verstelbaar
 • De parasol kan (afhankelijk van de mastplaats) kantelen aan 2 zijden zodat de laaghangende zon kan worden geweerd.
 • Afhankelijk van het type kan de mast in de hoek, aan de lange of korte kant geplaatst worden.
 • Alle modellen roteren 360 graden.
 • Alle modellen sluiten naar de mast zodat u geen last heeft van de parasol zodra deze gesloten is.
 • Keuze uit 8 modellen volants.
 • Keuze uit verschillende modellen windvangers.
 • De mast en baleinen zijn gemaakt van aluminium.

Alle modellen kunnen geplaatst worden in een grondanker of tegelvoet. De parasols zijn door geïntegreerde regengoten te verbinden en de zijwanden met en zonder raam worden op maat gemaakt. De Zijwanden worden onderling verbonden door ritsen, in de parasol gehangen met haken. Voor de grote modellen zijn ondersteuners verkrijgbaar die zorgen voor extra stevigheid. Bedrukking van de parasols is mogelijk.

Alle modellen worden geleverd met beschermhoes en stok voor de bediening van de hoes.  Nb. Bij het inmeten moet rekening gehouden worden met een bedieningsruimte achter de parasol. Er wordt een meerprijs berekend voor afwijkende stof en mast kleuren.

Poggesi heeft naast de vrijhangende parasols een uitgebreide collectie gewone parasols waar de mast standaard in het midden staat. Deze zijn verkrijgbaar in het type:

 • JOK
 • Dehor
 • Magnum Lux

De JOK heeft een optrekmechanisme en een mast van 50 mm, de Dehor heeft een mast van 85 mm, de Magnum Lux heeft een mast van 100 mm. Beide hebben een opdraaimechanisme. Op de pagina maten vindt u de diverse mogelijkheden.

Overige specificaties en mogelijkheden zijn gelijk aan die van de vrijhangende modellen met uitzondering van de kantel en verstelopties.
Bekijk de werking van de Poggesi parasols in onderstaande filmpjes.

 

Wilt u advies op maat over de aanschaf van uw Poggesi parasol?

Zwiepseweg 6A
7241 GT Lochem
0573-250887 / 06-20678710

info@jumboparasols.eu
cisca@jumboparasols.eu

Nieuws

Bel ons